Effectief en doeltreffend

Ik heb dit als een effectieve en doeltreffende manier ervaren om als persoon verder te groeien en weer vanuit mijn kern en gevoel te leven maar zeker ook te werken. Mijn keuzes met betrekking tot mijn bedrijf werden hierdoor duidelijker en eenvoudiger te nemen.

Toewijding, kennis en ervaring

Lieve Marieëlle,

Zonder jouw toewijding, kennis en ervaring was er geen groei mogelijk. Je bent een geweldige coach en therapeut.

Bedankt voor alles

Bedankt voor alles: je inspiratie, je kennis, je vertrouwen in mij, je passie en compassie, je bent een topvrouw!

Bijzondere reis

“De cursus is door de persoonlijkheid en professionaliteit van Marieëlle een heel bijzondere reis, die je de meest waardevolle bagage meegeeft. In een fijne en veilige setting heb ik geleerd dat iedereen zich continu bloot geeft. Mijn conclusie is dan ook dat je dan maar beter in goed gezelschap werkelijk kan leren kijken wat we elkaar non-verbaal te ‘vertellen’ hebben.” 

(vrouw, trainer | coach)

Gegroeid en zelfverzekerder

“Een rijkdom! Het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven! Het is niet alleen voor mijn werk en handelswijze goed geweest maar zeker ook voor mezelf. Dit is wat ik nodig heb, ik ben gegroeid, zelfverzekerder geworden en bovenal gelukkiger met mezelf en mijn omgeving! To be continued…”

(man, eigenaar financieel adviesbedrijf)

Intelligente precisie

“Marieëlle weet mij met intelligente precisie terug te leiden naar de periode waarin een overlevingsstrategie is ontstaan. En dat is de basis om te besluiten of ik die strategie eigenlijk nog wel nodig heb. Meestal niet dus.”

(man, communicatiedeskundige)

Videoanalyse geeft je inzichten over jezelf

"De videoanalyse geeft je inzichten over jezelf die je nog nooit eerder zag. Het confronteert je op een diep niveau met je eigen signalen en het effect op anderen daarvan. Het legt patronen bloot en slaat verbindingen tussen acties en reacties."

Verrijking van het leven

"Woorden geven aan de cursus Non-Verbale Communicatie: het lijkt onmogelijk, het is een gevoel, een verrijking van het leven, een ervaring die je iedereen zou gunnen."

(vrouw, stylist)