Ben je depressief, heb je een burn-out en wil je daar vanaf? Of zit je gewoon niet lekker in je vel? Een uitgebreide videoanalyse helpt je om inzicht te krijgen in je onderbewuste strategieën.

Videoanalyse

Wil je zien wat je diep van binnen echt dwars zit? Kijk dan naar de zuiverste informatie die er is, die van de onbewuste microbewegingen in je gezicht. Voorafgaand aan de eerste sessie maak je samen met je Innerscore therapeut een videoanalyse van je onbewuste strategieën. 

Therapiesessies

Concentratie op je lichaam

In de therapiesessies hanteer je een bijzondere vorm van concentratie op je eigen lichaam. Die stelt je in staat om authentiek te voelen wat de bron is van je huidige problemen. Je verwerkt alsnog je gevoelsherinneringen en maakt moeiteloos blijvend nieuwe keuzes.

Contact met het eigen onderbewustzijn

Vanuit het lichaam wordt contact gemaakt met het onderbewustzijn en het nog altijd aanwezige authentieke IK. Zonder overbodig praatwerk. Woorden zijn immers niet het gevoel zelf, ze zijn er slechts een verbale vertaling van. Praten geeft weliswaar inzicht, maar mentaal inzicht an sich, leidt helaas niet vanzelf tot verandering. Anders kijken, anders doen, kan pas tot stand komen als de oude gevoelens alsnog verwerkt worden en de bijbehorende beperkingen opgeruimd zijn.