Het Innerscore Instituut is opgericht door Marieëlle Elzenga. Ondernemend, breed georiënteerd, met passie voor haar werk. Afkomstig uit een non conformistisch middenstandsnest in Eindhoven.

Marieëlle Elzenga

"Mijn persoonlijk streven is een goed mens te zijn en te leven zonder oordeel. Door mijn interesse in mensen en mijn ruime levenservaring groeide mijn kennis en wijsheid.Je kunt me een softie op naaldhakken noemen. Ik kan goed werken met vrouwen én met mannen, ben betrokken en zakelijk tegelijk.

Ik studeerde als psychotherapeut af in 1989 aan het Goodfield Institute (USA), waar ik me specialiseerde in video-analyse van Non Verbale Signalen. Allereerst voor therapeutische toepassing, later vertaald naar zakelijke aspecten. Ik ben ook Innerchild therapeut en werk nog steeds aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Verder werkte ik 10 jaar bij het Studium Generale van de TU/e in Eindhoven, organiseerde daar de publiciteit, tentoonstellingen, literatuurprogramma's, de theatercommissie en lezingen. Als lid van het Academisch Genootschap Eindhoven was ik mede-initiatiefnemer voor oprichting van de Ondernemerskring.

Lange tijd werkte ik voor een organisatieadviesbureau dat zich specialiseerde in personal coaching en personal profiling. Altijd met inzet van videoanalyse.

De afgelopen jaren coachte ik familiebedrijven om vanuit waardering voor ieders strategie de frictiefactoren om te buigen naar erkenning van ieders strategie.

Nog steeds is de uitdaging in mijn werk mensen te helpen hun authentieke Ik terug te vinden. Ze worden daardoor leuker, voor zichzelf en voor anderen."